Støtt opp om din klubb

Støtt opp om din klubb

Sport 1 Strandtorget - Stolt støttespiller for lokale klubber!

Vi hos Sport 1 Strandtorget er begeistret for å bidra med vår dedikerte satsning på lokale klubber og idrettslag. Vi tror på viktigheten av å styrke fellesskapet og gi tilbake til de som handler hos oss. Derfor har vi skapt et unikt program som gir ekstra fordeler til både klubbmedlemmer og klubbkasser.

Rabatterte priser for aktive medlemmer:
Som medlem av en lokal klubb eller et idrettslag vi samarbeider med, kan du nå nyte godt av eksklusive rabatterte priser når du handler utstyr hos oss. Vi har et bredt utvalg av kvalitetsprodukter fra anerkjente merkevarer som vil dekke dine behov til din aktivitet.

Penger tilbake til din klubb:
Men det stopper ikke der. For hver handel som gjøres av klubbens medlemmer i vår butikk, gir vi en liten del av inntektene tilbake til klubben. Dette betyr at jo mer medlemmene handler, desto mer støtte får klubben til å utvikle seg, arrangere arrangementer og skape en enda mer livlig idrettskultur.

En vinn-vinn for lokalsamfunnet:
Vår satsning på lokale klubber er ikke bare et partnerskap; det er en investering i vårt felles engasjement for sport og fellesskap. Sport 1 Strandtorget er stolte av å være din lokale støttespiller, og vi ser frem til å se klubber og idrettslag blomstre gjennom dette initiativet. Ta turen til Sport 1 Strandtorget, handle med glede og støtt din klubb på vei til sportslig suksess!

Ønsker dere å se på muligheten til å opprette en klubbavtale med oss, så ikke nøl med å ta kontakt.