Stort utvalg i fottøy

Stort utvalg i fottøy

Velkommen til Sport 1 Strandtorgets skoverden, hvor vi har sørget for et godt utvalg for alle fot- og aktivitetsbehov. Uansett om du er en løper, turgåer, fotballentusiast eller bare ute etter kvalitetssko for barna, har vi det du trenger.

Vi er stolte av å tilby sko fra anerkjente merker. Våre ansatte er her for å veilede deg gjennom valget, slik at du finner det perfekte paret for ditt behov. 

Løpesko: Vi fører et bredt spekter av løpesko fra kjente merker som Hoka, Asics, New Balance og Mizuno. Uansett om du foretrekker demping, stabilitet eller lettvektssko, har vi det perfekte paret for ditt bruk.

Tursko: Utforsk naturen med vårt utvalg av tursko fra anerkjente merker som Salomon. Med støvler som gir solid grep, støtte og komfort, er du klar for stiene uansett vær.

Fjellsko: For de som elsker å utforske fjellene, tilbyr vi et utvalg av fjellsko. Vi fører sko som er designet for å takle variert terreng, gi stabilitet og beskyttelse.

Barnesko: Barnas føtter fortjener det beste, og derfor har vi et utvalg av kvalitetssko som gir støtte og komfort for små føtter i vekst.

Indoor: Her har vi et bredt spekter av sko fra velkjente merker. Gi deg selv den beste ytelsen på banen med sko som er designet for å optimalisere din prestasjon. Vi fører et stort utvalg fra Adidas, Mizuno og Puma

Vi ser frem til å hjelpe deg med å finne dine ideelle sko!