Hestra

Hestra

Hestra, en verdensledende produsent av hansker, har en stolt historie som strekker seg over 80 år. Selskapet ble grunnlagt i 1936 i den pittoreske landsbyen Hestra i Sverige av Martin Magnusson. Det startet som en lokal bedrift med fokus på produksjon av lærhansker av høy kvalitet.

Gjennom årene har Hestra utviklet seg til å bli et internasjonalt anerkjent merke, kjent for sitt engasjement for håndverk og dedikasjon til kvalitet. Selskapets suksesshistorie er drevet av en kombinasjon av tradisjonelle teknikker og konstant innovasjon.

Hestras lidenskap for å levere førsteklasses hansker har gjort dem til et naturlig valg for profesjonelle utøvere, utendørsentusiaster og motebevisste forbrukere. Selskapet har utvidet sitt sortiment for å inkludere spesialiserte hansker for ulike aktiviteter, fra alpinski til fotturer i fjellet.

I dag er Hestra fortsatt en familieeid bedrift, ledet av den tredje generasjonen Magnusson. Deres engasjement for å opprettholde håndverkstradisjoner, samtidig som de omfavner ny teknologi og design, gjør Hestra til et pålitelig valg for alle som verdsetter kvalitetshansker med en rik historie. Med et blikk mot fremtiden fortsetter Hestra å levere hansker som ikke bare beskytter hendene, men også bærer med seg arven av ekte svensk håndverk.

 

Utforsk vårt mangfoldige utvalg av Hestra votter og hansker, perfekt for både barn og voksne. Kvalitet, stil og funksjonalitet er i fokus, slik at du kan holde varmen i enhver situasjon. Fra slitesterke barneprodukter til elegante voksenalternativer, Hestra gir deg pålitelige valg for alle aldre. Beskytt hendene dine med tradisjonelt håndverk kombinert med moderne teknologi. Oppdag vårt utvalg i dag og gi hendene dine den omsorgen de fortjener.